Ritprijzen Dierenambulance

De hulp aan en/of het vervoer van wilde dieren is GRATIS.

De spoedhulp aan en/of het vervoer van gewonde huisdieren naar een dierenarts is gratis, ongeacht of er een eigenaar bekend is of niet; donateur of niet.

Als u voor een gewone afspraak naar dierenarts gebruik wilt maken van de ambulance, let dan op het volgende: in verband met de mogelijkheid dat de ambulance moet uitrukken voor een ongeval, dient de eigenaar (of iemand anders) mee te gaan met zijn/haar dier. Later komt de ambulance u en uw huisdier weer ophalen. De dierenambulance regelt alleen het vervoer: wij verzoeken u de afspraak voor het consult zélf van te voren te maken bij uw eigen dierenarts.

Hieronder de tarieven voor door u aangevraagd vervoer naar de dierenarts of naar Stevenshage. Deze gelden voor alle dagen van de week en 24 uur per dag.

Donateurs: enkele rit: € 15,- retour: € 25,-
Niet donateurs: enkele rit: € 20,- retour: € 35,-

Het vervoer en de opslag van dode huisdieren, anders dan voor crematie naar het dierencrematorium, bedraagt, afhankelijk van de grootte van de kat/hond:
€ 20,- (klein),
€ 25,- (middel tot 20 kg) of
€ 30,- (boven 20 kg).

Voor nadere informatie (betreffende vervoer & kosten) over crematie van uw overleden huisdier bij het dierencrematorium kunt u contact opnemen met de Dierenambulance.